Rijschool Boersma

Op deze pagina vind je alles over Rijschool Boersma.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Boersma ligt op 25%, 4 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Start je met les bij Rijschool Boersma? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 examenlocaties van CBR: Kerkrade. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Contact & telefoon van Rijschool Boersma.

De rijschool heeft een vestiging in Brunssum. Hierbij de adresgegevens van de school: Bexdellestraat 18, 6444HD Brunssum. De school is telefonisch bereikbaar via 06 81 05 41 20. Het KvK-nummer van de rijschool is 743342710000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1903X1.

Waar bezoek ik Rijschool Boersma precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Brunssum.

Klik hier voor alle Rijscholen in Brunssum. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Auto- en Motorrijschool Schiprowski en Koen Snijckers Autorijschool.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Boersma

Slagingspercentage

25

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 81 05 41 20

Adres

Bexdellestraat 18

Postcode

6444HD

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

743342710000

Rijschoolnummer

1903X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Boersma”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo