Verkeersschool M. Los

Alles op een rijtje over Verkeersschool M. Los.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool M. Los ligt op 100%, 2 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Kies je ervoor te lessen bij Verkeersschool M. Los? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Leusden.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Verkeersschool M. Los.

De rijschool heeft een vestiging in Soest. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Pieter de Molijnlaan 18, 3764SC Soest. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is (035) 601 66 21, of 06 53 15 49 00. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: m-los.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 310096710000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6382F1.

Waar bezoek je Verkeersschool M. Los?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Soest.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Soest. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? AZILI en V.O.F. Verkeersschool Van Der Wind.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool M. Los

Slagingspercentage

100

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(035) 601 66 21

Telefoon-nr

06 53 15 49 00

Website

m-los.nl

Adres

Pieter de Molijnlaan 18

Postcode

3764SC

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

310096710000

Rijschoolnummer

6382F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool M. Los”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo