Autorijschool Turan

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Turan.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Turan ligt op 30%, 30 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Autorijschool Turan verzorgt ook beroepsopleiding(en), . Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Turan? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Leusden. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Turan.

Deze rijschool heeft een locatie in Soest. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Draailier 95, 3766ER Soest. De school is telefonisch bereikbaar via 06 43 54 39 24. Het KvK-nummer van de school is 321615210000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 6159X1.

Waar vind ik Autorijschool Turan (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Soest.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Soest. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Elmi en Overland Rij-Opleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Turan

Slagingspercentage

30

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 43 54 39 24

Adres

Draailier 95

Postcode

3766ER

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

321615210000

Rijschoolnummer

6159X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Turan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo