O.J. Doornenbal

Alles wat je wilt weten over O.J. Doornenbal.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van O.J. Doornenbal is 56%, 25 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Les je bij O.J. Doornenbal? Dan heb je keuze uit 1 CBR afrijdlocatie: Utrecht.

Welke keurmerken heeft de school?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Opleiders met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Contact & telefoon van O.J. Doornenbal.

Je vindt de school in Maartensdijk. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Leeuweriklaan 7, 3738EM Maartensdijk. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: (0346) 21 19 97, of 06 22 98 57 07. De rijschool beschikt over een eigen website: autorijschooldoornenbal.nl. Het KvK-nummer van de school is 300361690000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6115G1.

Waar bezoek je O.J. Doornenbal (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Maartensdijk.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Maartensdijk. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool M. Huijding en Rijschool Yoox.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: O.J. Doornenbal

Slagingspercentage

56

Aantal examens

25

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0346) 21 19 97

Telefoon-nr

06 22 98 57 07

Website

autorijschooldoornenbal.nl

Adres

Leeuweriklaan 7

Postcode

3738EM

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300361690000

Rijschoolnummer

6115G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “O.J. Doornenbal”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo