Verkeersschool La Verge

Alles wat je wilt weten over Verkeersschool La Verge.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool La Verge ligt op 86%, 49 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs BE). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Start je met les bij Verkeersschool La Verge? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Tiel.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verkeersschool La Verge.

Deze school heeft een vestiging in Beesd. Op zoek naar de adresgegevens? Oude Waag 89, 4153RC Beesd. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 55 36 55 12. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 110251560000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 0126G7.

Wat is de locatie van Verkeersschool La Verge precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in Beesd.

Klik hier voor meer Rijscholen in Beesd. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool de Koning – Oegema en Rijschool Van Noord.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool La Verge

Slagingspercentage

86

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 55 36 55 12

Adres

Oude Waag 89

Postcode

4153RC

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

110251560000

Rijschoolnummer

0126G7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool La Verge”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo