Rijschool Sprong

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Sprong.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Sprong is 63%, 35 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Start je met les bij Rijschool Sprong? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Schelluinen.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Sprong.

Deze school heeft een vestiging in Asperen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Beukenlaan 3, 4147GR Asperen. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (0345) 61 94 16. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: autorijschoolsprong.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 110183690000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5368N2.

Waar vind ik Rijschool Sprong?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Asperen. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: de Vries Rijopleidingen en Rijschool VAN DER WAL.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Sprong

Slagingspercentage

63

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0345) 61 94 16

Website

autorijschoolsprong.nl

Adres

Beukenlaan 3

Postcode

4147GR

Plaats

Examenlocatie(s)

Schelluinen

KvK-nummer

110183690000

Rijschoolnummer

5368N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Sprong”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo