Rijschool van den Brink

Alles over Rijschool van den Brink.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool van den Brink ligt op 64%, 14 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Begin je met rijles bij Rijschool van den Brink? Afrijden doe je bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Arnhem, Tiel.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool van den Brink.

Je vindt de school in Tricht. De adresgegevens zijn als volgt: Dr van der Willigenstr 15, 4196JL Tricht. Telefonisch contact met de rijschool? 06 57 11 71 10. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 755669740000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1076G3.

Waar bezoek ik Rijschool van den Brink precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere scholen in Tricht.

Bekijk hier alle Rijscholen in Tricht. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Focus en Autorijschool Hoekstra.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool van den Brink

Slagingspercentage

64

Aantal examens

14

Telefoon-nr

06 57 11 71 10

Adres

Dr van der Willigenstr 15

Postcode

4196JL

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Tiel

KvK-nummer

755669740000

Rijschoolnummer

1076G3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool van den Brink”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo