Verkeersschool Kampman

Alles op een rijtje over Verkeersschool Kampman.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Kampman ligt op 63%, 8 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Verkeersschool Kampman? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Emmen. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer en contactgegevens van Verkeersschool Kampman.

Je vindt de rijschool in Ter Apel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Rundestraat 16, 9561PT Ter Apel. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 18 52 68 11. Het KvK-nummer van de rijschool is: 803377320000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3339U2.

In welke plaats zit Verkeersschool Kampman (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in de regio Ter Apel.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Ter Apel. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijblijwijs en Verkeersschool Compas.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Kampman

Slagingspercentage

63

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 18 52 68 11

Adres

Rundestraat 16

Postcode

9561PT

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

803377320000

Rijschoolnummer

3339U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Kampman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo