Rijschool Scholtens

Alles op een rijtje over Rijschool Scholtens.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Scholtens is 50%, 26 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool Scholtens? Dan heb je de keuze uit 1 CBR locatie: Emmen.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Scholtens.

Deze rijschool heeft een locatie in Ter Apel. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Zonnedauw 8, 9561DS Ter Apel. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06-29263075. Het KvK-nummer van de school is 011374590000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6783Z8.

Waar bezoek ik Rijschool Scholtens (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in Ter Apel.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Ter Apel. Heb je deze rijscholen al bekeken? Bernsen rijopleiding en Rijschool de Brug.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Scholtens

Slagingspercentage

50

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-29263075

Adres

Zonnedauw 8

Postcode

9561DS

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

011374590000

Rijschoolnummer

6783Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Scholtens”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo