Verkeersschool Jordy Lap De Westereen ⇒ Reviews & ervaringen

Verkeersschool Jordy Lap

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool Jordy Lap.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Jordy Lap is 66%, 59 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Alvast je theorie oefenen? Je kunt direct online oefenen met gratis theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Kies je ervoor lessen te volgen bij Verkeersschool Jordy Lap? Dan kies je uit 1 examenlocaties van het CBR: Leeuwarden. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste theorieboek auto, theorie oefenen & gratis proefles

Geld besparen op je autorijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Verkeersschool Jordy Lap.

Deze school heeft een locatie in De Westereen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: De Dotterblom 10, 9271LM De Westereen. Bellen kan, je bereikt ze op 06 224 412 02. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 564709320000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1653X4.

Waar vind ik Verkeersschool Jordy Lap (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de regio De Westereen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in De Westereen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Berry Hof Rijopleidingen en Drive4ward.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Jordy Lap

Slagingspercentage

66

Aantal examens

59

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

06 224 412 02

Adres

De Dotterblom 10

Postcode

9271LM

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

564709320000

Rijschoolnummer

1653X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Jordy Lap”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo