Rijschool Hernamdt

Ontdek alles over Rijschool Hernamdt.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Hernamdt is 60%, 35 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool Hernamdt? Je rij-examen doe je bij één van de 2 CBR examenlocaties: Leeuwarden, Heerenveen. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Hernamdt.

De rijschool is gevestigd in De Westereen. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: De Gentiaan 26, 9271LD De Westereen. Contact per e-mail? Hierbij het adres: info@rijschoolhernamdt.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06 52 43 74 64. De school beschikt over een eigen website, hierbij: rijschoolhernamdt.nl/. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 820087520000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1358X9.

Waar vind je Rijschool Hernamdt (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle andere rijscholen in de regio De Westereen.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in De Westereen. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Damstra en Auto- En Motorrijschool Argus.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Hernamdt

Slagingspercentage

60

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolhernamdt.nl

Telefoon-nr

06 52 43 74 64

Website

rijschoolhernamdt.nl/

Adres

De Gentiaan 26

Postcode

9271LD

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Heerenveen

KvK-nummer

820087520000

Rijschoolnummer

1358X9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Hernamdt”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo