Rijschool Paraaf

Lees meer over Rijschool Paraaf.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Paraaf is 33%, 15 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Paraaf? Dan kies je uit 1 examenlocaties van het CBR: Barendrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Paraaf.

Deze school heeft een locatie in Rotterdam. De adresgegevens zijn als volgt: Meiendaal 229, 3075KJ Rotterdam. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 24 47 43 35. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 785824820000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9903K1.

Wat is de locatie van Rijschool Paraaf?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Rotterdam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Check ook deze twee rijscholen: Brinks Rijopleidingen en Auto en Motor Rijschool Bert van den Hoek.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Paraaf

Slagingspercentage

33

Aantal examens

15

Telefoon-nr

06 24 47 43 35

Adres

Meiendaal 229

Postcode

3075KJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

785824820000

Rijschoolnummer

9903K1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Simon

    Oprecht een goeie rijschool, in één keer geslaagd voor mijn praktijk examen. Gül (naam van mijn instructeur) wist hoe ze zo goed mogelijk moest uitleggen. Ze gebruikte ook heel veel voorbeelden zodat je de regels niet vergeet. Zeer tevreden

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo