Rijschool Paraaf

Alle gegevens van Rijschool Paraaf.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Paraaf ligt op 42%, 36 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool Paraaf? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Rotterdam, Barendrecht. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Paraaf.

De school heeft een vestiging in Rotterdam. De adresgegevens: Meiendaal 229, 3075KJ Rotterdam. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 24 47 43 35. Het KvK-nummer van deze school is 785824820000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 9903K1.

Wat is de locatie van Rijschool Paraaf (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in regio Rotterdam.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Anwb-rijopleiding en ELVIS Rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Paraaf

Slagingspercentage

42

Aantal examens

36

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 24 47 43 35

Adres

Meiendaal 229

Postcode

3075KJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

785824820000

Rijschoolnummer

9903K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Paraaf”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo