Verkeersschool Holmersma Leek ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Verkeersschool Holmersma

Alles over Verkeersschool Holmersma.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Holmersma is 48%, 165 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je van start met rijles bij Verkeersschool Holmersma? Voor het afrijden heb je keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Groningen, Assen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie gratis oefenen & gratis proefles

Voordelig je auto rijbewijs halen? Maak gebruik van de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool Holmersma.

Je vindt de rijschool in Leek. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Euroweg 89, 9351ER Leek. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (0594) 51 22 78. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 21013530000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 0080H1.

In welke plaats vind je Verkeersschool Holmersma precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere scholen in de buurt van Leek.

Klik hier voor alle Rijscholen in Leek. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Auto- en motorrijschool Severijn en Oosterpoort Opleidingen B.V..

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Holmersma

Slagingspercentage

48

Aantal examens

165

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Adres

Euroweg 89

Postcode

9351ER

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Assen

KvK-nummer

21013530000

Rijschoolnummer

0080H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Holmersma”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo