Verkeersschool Harteveld

Alles wat je wilt weten over Verkeersschool Harteveld.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Harteveld ligt op 50%, 10 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! (Praktijk)les volgen bij Verkeersschool Harteveld? Je hebt voor het afrijden keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer, Rijswijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verkeersschool Harteveld.

Je vindt deze rijschool in Voorburg. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Broekslootkade 31, 2274HB Voorburg. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 11 95 58 30. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 272971120000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 4355N8.

In welke plaats vind je Verkeersschool Harteveld (route & kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Voorburg.

Bekijk hier meer Rijscholen in Voorburg. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Ara Drive en Verkeersopleidingen Moerkapelle B.V..

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Verkeersschool Harteveld

Slagingspercentage

50

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 11 95 58 30

Adres

Broekslootkade 31

Postcode

2274HB

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

272971120000

Rijschoolnummer

4355N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Harteveld”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo