Verkeersschool Hans Peelen

Alle details over Verkeersschool Hans Peelen.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Hans Peelen ligt op 79%, 85 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Les je bij Verkeersschool Hans Peelen? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Venlo. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie examen boek.

Contact- en adresgegevens van Verkeersschool Hans Peelen.

De school is gevestigd in Venlo. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Helmusweg 22, 5926VW Venlo. De rijschool bellen? (077) 382 01 90. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 120687790000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 4924H8.

Waar bezoek ik Verkeersschool Hans Peelen precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de regio Venlo.

Bekijk hier meer Rijscholen in Venlo. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Global en Rijschool Rij – en Bewijs.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Hans Peelen

Slagingspercentage

79

Aantal examens

85

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(077) 382 01 90

Adres

Helmusweg 22

Postcode

5926VW

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

120687790000

Rijschoolnummer

4924H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Hans Peelen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Hans Peelen
Verkeersschool Hans Peelen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo