Verkeersschool The Challenge

Alle informatie over Verkeersschool The Challenge.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool The Challenge is 33%, 66 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Verkeersschool The Challenge? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties van CBR: Venlo. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool The Challenge.

Je vindt deze rijschool in Venlo. De adresgegevens zijn als volgt: Esdoornstraat 10, 5922XL Venlo. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op 06 34 56 99 12. Het KvK-nummer van de school is 661363690000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3966G9.

In welke plaats vind je Verkeersschool The Challenge (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Venlo.

Bekijk hier meer Rijscholen in Venlo. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool-Rij-Instructeur Stikkelbroeck en Verkeersschool Hans Peelen.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool The Challenge

Slagingspercentage

33

Aantal examens

66

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 34 56 99 12

Adres

Esdoornstraat 10

Postcode

5922XL

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

661363690000

Rijschoolnummer

3966G9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool The Challenge”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Verkeersschool The Challenge
Verkeersschool The Challenge

Rijschoolspecialist.nl
Logo