Verkeersschool The Challenge

Lees alles over Verkeersschool The Challenge.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool The Challenge is 34%, 87 personen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Verkeersschool The Challenge? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties: Venlo. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Verkeersschool The Challenge.

De school is te vinden in Venlo. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Esdoornstraat 10, 5922XL Venlo. Ga je voor een proefles? Neem contact op via sefanur78@gmail.com. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 34 56 99 12. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 661363690000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3966G9.

In welke plaats zit Verkeersschool The Challenge precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Venlo.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Venlo. Check ook deze rijscholen: Rijschool KAS en Autorijschool Pith.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool The Challenge

Slagingspercentage

34

Aantal examens

87

Auto

Beschikbaar

E-mail

sefanur78@gmail.com

Telefoon-nr

06 34 56 99 12

Adres

Esdoornstraat 10

Postcode

5922XL

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

661363690000

Rijschoolnummer

3966G9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool The Challenge”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool The Challenge
Verkeersschool The Challenge

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo