Al-Andalos Rijopleidingen

Alle informatie over Al-Andalos Rijopleidingen.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Al-Andalos Rijopleidingen is 39%, 267 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor les bij Al-Andalos Rijopleidingen? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Nijmegen, Tiel. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het beste auto theorieboek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Al-Andalos Rijopleidingen.

Je vindt de rijschool in Venlo. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Dautzenbergstraat 142, 5921BZ Venlo. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 44 62 72 60. Het KvK-nummer van deze school is: 846150010000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1511G9.

Wat is de locatie van Al-Andalos Rijopleidingen (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Venlo.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Venlo. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersacademie Bloemendaal en Autorijschool Jack.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Al-Andalos Rijopleidingen

Slagingspercentage

39

Aantal examens

267

Telefoon-nr

06 44 62 72 60

Adres

Dautzenbergstraat 142

Postcode

5921BZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen, Tiel

KvK-nummer

846150010000

Rijschoolnummer

1511G9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Al-Andalos Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Al-Andalos Rijopleidingen
Al-Andalos Rijopleidingen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo