Verkeersschool Glen Leupen

Lees meer over Verkeersschool Glen Leupen.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Glen Leupen is 50%, 6 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les volgen bij Verkeersschool Glen Leupen? Je kiest uit 1 examenlocaties van het CBR: Venlo.

Contactgegevens, adres en overige info over Verkeersschool Glen Leupen.

Deze school vind je in Merselo. Dit zijn de adresgegevens: Haag 2, 5815CB Merselo. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 648267932. Het KvK-nummer van deze rijschool is 557257590000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7570W3.

In welke plaats zit Verkeersschool Glen Leupen?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Merselo.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Merselo. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Kevin Boon en Auto- en Motorrijschool “Actief”.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Verkeersschool Glen Leupen

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

648267932

Adres

Haag 2

Postcode

5815CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

557257590000

Rijschoolnummer

7570W3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Glen Leupen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Glen Leupen
Verkeersschool Glen Leupen

Rijschoolspecialist.nl
Logo