Verkeersschool de Barones

Op deze pagina lees je alles over Verkeersschool de Barones.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool de Barones ligt op 36%, 14 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Verkeersschool de Barones biedt ook beroepsopleiding(en), . Les je bij Verkeersschool de Barones? Je hebt de keus uit 1 CBR locaties: Alkmaar. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Verkeersschool de Barones.

Deze rijschool is gevestigd in Castricum. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Hoogevoort 12, 1901AS Castricum. Voor een proefles stuur je een mailtje naar casparboeschoten@hotmail.com. De school is telefonisch bereikbaar op 06 51 22 75 93. Ze hebben een eigen site met meer informatie: rijschooldebarones.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 622430200000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7680K3.

Wat is de locatie van Verkeersschool de Barones (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in Castricum.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Castricum. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Derks en Hanneke Koninkx.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Verkeersschool de Barones

Slagingspercentage

36

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

casparboeschoten@hotmail.com

Telefoon-nr

06 51 22 75 93

Website

rijschooldebarones.nl

Adres

Hoogevoort 12

Postcode

1901AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

622430200000

Rijschoolnummer

7680K3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool de Barones”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool de Barones
Verkeersschool de Barones

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo