Verkeersschool Bravoo

Alle informatie over Verkeersschool Bravoo.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Bravoo is 52%, 58 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Verkeersschool Bravoo? Dan kun je kiezen uit 3 examenlocaties van CBR: Arnhem, Tiel, Venlo. Binnenkort je theorie behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie auto boek.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Verkeersschool Bravoo.

Deze school heeft een vestiging in Arnhem. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Driemondplein 110, 6843AV Arnhem. Voor telefonisch contact bel je met 06 22 37 84 60. Het KvK-nummer van de rijschool is 821320030000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1728F9.

In welke plaats vind ik Verkeersschool Bravoo precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige rijscholen in regio Arnhem.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Arnhem. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? De Rijopleiding.nl en Autorijschool Linda West.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Bravoo

Slagingspercentage

52

Aantal examens

58

Telefoon-nr

06 22 37 84 60

Adres

Driemondplein 110

Postcode

6843AV

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Tiel, Venlo

KvK-nummer

821320030000

Rijschoolnummer

1728F9

Reviews

0.0
5
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. J.

  ‘Jij kunt dit’, heeft Janou vanaf het begin af aan tegen mij gezegd. En nou en of… In één keer geslaagd!
  Vertrouwen en rust heb ik ontwikkeld, door het vertrouwen vanuit hem.
  Alles is op een rustige, duidelijke en vriendelijke manier met een dosis humor mij geleerd.
  Ook wordt alles stap voor stap geleerd volgens het RIS, dat is wat examinatoren dan ook opvalt en dit ook zeer waarderen.

  Ik geloof dat ik nog heel lang onderweg zijn stem in mijn hoofd hoor die mij over de weg begeleid

  Dankjewel Janou!!!

 2. Tamisha

  Vertrouwen en hoop in mijn andere rijschool verloren, via via doorgestuurd naar rijschool bravoo. Beste stap die ik ooit heb kunnen maken, neemt echt de tijd voor je en luistert ook naar jou wensen, kijkt en denkt waar kan met je mee. Ik ben in 1x geslaagd bij verkeerschool bravoo. Ik zeg twijfel niet en stap over of ga ervoor bij bravoo. Janou neemt alle tijd en aandacht voor je, maakt grapjes zodat je het beter onthoud. Ik zou bijna zeggen dat ik het jammer vind dat ik ben geslaagd en jou lessen nu niet meer hoef te volgen. Echt bedankt voor alles janou !!

 3. Tobey van Dijk

  Bij deze rijschool heb ik m’n rijbewijs in 1 keer gehaald!
  Het zijn zeer fijne en leuke lessen. Als je iets niet begrijpt heeft hij daar begrip voor en hij leert je op een leuke en fijne manier autorijden.
  De planningen zijn flexibel en hij offert veel tijd op zodat jij kan lessen.
  Bedankt voor het lessen Janou, het was een leuke en leerzame tijd met u.

  Groeten,
  Tobey

 4. Sem van Lent

  Hele goede en kwalitatieve lessen! De planning is heel flexibel en altijd in overleg. Offert veel op voor zijn leerlingen en doet er alles voor om ze te laten slagen. Heb alles in een keer gehaald door de goede uitleg van Janou en het was altijd gezellig!

 5. Jasper Went

  Topinstructeur! Weet alle ins en outs van rijden en examens, en heeft ervoor gezorgd dat ik de eerste keer slaagde. Zeer direct en duidelijk in instructie geven. Laat ook niks liggen, van kijktechniek tot rijgedrag. Heeft het beste van de leerling voor, en is bereid keihard te werken om je te laten slagen. Als je motivatie en focus genoeg hebt, dan doet Jannou de rest!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo