Verkeerschool Muller

Op deze pagina ontdek je alles over Verkeerschool Muller.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeerschool Muller is 45%, 11 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kies je voor les bij Verkeerschool Muller? Dan kies je uit 2 CBR-locaties: Kerkrade, Urmond. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Verkeerschool Muller.

De school is gevestigd in Geleen. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Peschstraat 32A, 6166CT Geleen. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 0644771990. Het KvK-nummer van deze school is 85042366. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1921R5.

Waar bezoek ik Verkeerschool Muller precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Geleen.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Geleen. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Slagen Nu en Autorijschool Jos Pieters V.O.F..

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeerschool Muller

Slagingspercentage

45

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0644771990

Adres

Peschstraat 32A

Postcode

6166CT

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade, Urmond

KvK-nummer

85042366

Rijschoolnummer

1921R5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeerschool Muller”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo