Verkeersschool Akura

Alles wat je wilt weten over Verkeersschool Akura.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Akura ligt op 31%, 26 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Les je bij Verkeersschool Akura? Je rij-examen leg je af bij een van de 3 CBR-afrijdlocaties: Rotterdam, Gouda, Barendrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Verkeersschool Akura.

Deze school heeft een locatie in Schiedam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Lorentzlaan 18A, 3112KK Schiedam. Bellen? Het telefoonnummer is 06-31681202. Het KvK-nummer van de school is: 529949290000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 4734R3.

Waar bezoek ik Verkeersschool Akura (route & kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van Schiedam.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Schiedam. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool RAW en Lansingerland Rijopleidingen.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Akura

Slagingspercentage

31

Aantal examens

26

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-31681202

Adres

Lorentzlaan 18A

Postcode

3112KK

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Gouda, Barendrecht

KvK-nummer

529949290000

Rijschoolnummer

4734R3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Akura”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo