Rijschool Rij Bewust

Alle informatie over Rijschool Rij Bewust.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Rij Bewust is 59%, 29 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Rijschool Rij Bewust? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Deventer. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Rijschool Rij Bewust.

Deze rijschool heeft een locatie in Zutphen. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Goethesingel 9, 7207PK Zutphen. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 14 99 38 26. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 675603770000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3497X3.

Waar vind ik Rijschool Rij Bewust (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Zutphen.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zutphen. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Next Generation en Rijschool Verkeer.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Rij Bewust

Slagingspercentage

59

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14 99 38 26

Adres

Goethesingel 9

Postcode

7207PK

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

675603770000

Rijschoolnummer

3497X3

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Seray

    Na aantal goede en leerzame lessen heb ik door rijschool rij bewust mijn rijbewijs weten te behalen er word goed de tijd en moeite voor je genomen ik heb een prettige ervaring gehad ik raad het iedereen aan .

  2. Mirthe

    Na slechte ervaringen met een andere rijschool en een aantal keer zakken voor het praktijkexamen kwam ik bij Rijschool Rij Bewust terecht. De instructeur weet je op je gemak te stellen, niet alleen door zijn vriendelijke en toegankelijke benadering, maar ook door zijn duidelijke manier van lesgeven en het persoonlijke maatwerk dat hij levert. Hij weet zich goed aan te passen aan degene die hij naast zich heeft, en heeft het zelfs klaargespeeld om deze voormalige wegpiraat te transformeren in een keurige automobilist! Dankzij zijn oprechte aandacht en volledige inzet tot op het laatste moment ben ik dit keer in één keer geslaagd!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo