Van Dijk Verkeersopleidingen

Alle gegevens over Van Dijk Verkeersopleidingen.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Van Dijk Verkeersopleidingen is 51%, 121 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Direct aan de slag met de voorbereiding op je eerste rijles? Doe hier gratis online theorie-training. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Begin je met rijles bij Van Dijk Verkeersopleidingen? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Leeuwarden. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorieboek, online oefenen & rijles korting

Voordelig je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Van Dijk Verkeersopleidingen.

De school heeft een vestiging in Leeuwarden. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Europaplein 16, 8914AA Leeuwarden. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 058-2120640, of 06-17722918. De school heeft een eigen site: vandijkverkeersopleidingen.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 515390550000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5574X6.

In welke plaats zit Van Dijk Verkeersopleidingen precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Leeuwarden.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Leeuwarden. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Harry van der Meer en Autorijschool Graansma.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Van Dijk Verkeersopleidingen

Slagingspercentage

51

Aantal examens

121

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06-17722918

Website

vandijkverkeersopleidingen.nl

Adres

Europaplein 16

Postcode

8914AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

515390550000

Rijschoolnummer

5574X6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Van Dijk Verkeersopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Van Dijk Verkeersopleidingen
Van Dijk Verkeersopleidingen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo