Autorijschool Bas

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Bas.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Bas ligt op 43%, 30 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Bas? Je kiest uit een van de 1 CBR-locaties: Leeuwarden.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Bas.

De rijschool heeft een vestiging in Leeuwarden. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Ruysdaelstraat 59, 8932EH Leeuwarden. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 06 20 93 23 07. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, autorijschoolbas.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 687667500000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7399X9.

Waar bezoek ik Autorijschool Bas precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in regio Leeuwarden.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Leeuwarden. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Chris de Vries en Rijschool Traffix.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Bas

Slagingspercentage

43

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 20 93 23 07

Website

autorijschoolbas.nl

Adres

Ruysdaelstraat 59

Postcode

8932EH

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

687667500000

Rijschoolnummer

7399X9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Bas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo