V.O.N. vof

Lees meer over V.O.N. vof.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van V.O.N. vof ligt op 37%, 86 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool geeft theorieles voor: auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je voor rijles bij V.O.N. vof? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Nijmegen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & kortingen

Bespaar geld op je auto rijbewijs met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Telefoonnummer en adresgegevens van V.O.N. vof.

Deze rijschool heeft een locatie in Nijmegen. De adresgegevens zijn als volgt: Pijnboomstraat 5A, 6523DS Nijmegen. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (024) 323 24 93, of 06 22 77 60 61. Ze hebben een eigen site: v-o-n.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 91493770000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7227W1.

Wat is de locatie van V.O.N. vof precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Nijmegen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Nijmegen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Loreen Haukes C.V. en Autorijschool Boon.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: V.O.N. vof

Slagingspercentage

37

Aantal examens

86

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 22 77 60 61

Website

v-o-n.nl

Adres

Pijnboomstraat 5A

Postcode

6523DS

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

91493770000

Rijschoolnummer

7227W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “V.O.N. vof”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo