Autorijschool Jan Christis B.V.

Lees meer over Autorijschool Jan Christis B.V..

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jan Christis B.V. is 63%, 186 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Les je bij Autorijschool Jan Christis B.V.? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Venlo.

Aanbieding rijles & auto theorie gratis oefenen

Bespaar geld op je autorijbewijs met de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis.

Contact & telefoon van Autorijschool Jan Christis B.V..

Deze rijschool vind je in Venlo. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Alberdingk Thijmstraat 33, 5921BB Venlo. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel (077) 351 57 61. Ze hebben een eigen website met meer informatie: janchristis.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 120653990000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9873A1.

In welke plaats zit Autorijschool Jan Christis B.V.?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere rijscholen in Venlo.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Venlo. Check ook deze rijscholen: Verkeersschool Ruud Rutten B.V. en Verkeerschool de Bruijn.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Jan Christis B.V.

Slagingspercentage

63

Aantal examens

186

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(077) 351 57 61

Website

janchristis.nl

Adres

Alberdingk Thijmstraat 33

Postcode

5921BB

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

120653990000

Rijschoolnummer

9873A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Jan Christis B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Jan Christis B.V.
Autorijschool Jan Christis B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo