U turning

Alle gegevens van U turning.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van U turning ligt op 26%, 19 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij U turning? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR locaties: Eindhoven. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Adres, contactgegevens en overige informatie van U turning.

Je vindt de school in Waalre. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Wollenbergstraat 1a, 5581HH Waalre. Bellen kan, je bereikt ze op 06-44960512. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 172767340000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 5532Z7.

Waar bezoek ik U turning?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in regio Waalre.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Waalre. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Vermeulen Rijopleidingen en NLP-Drive Rijopleidingen.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: U turning

Slagingspercentage

26

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-44960512

Adres

Wollenbergstraat 1a

Postcode

5581HH

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

172767340000

Rijschoolnummer

5532Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “U turning”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo