Truck Transportacademy

Alle details over Truck Transportacademy.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Truck Transportacademy ligt op 50%, 6 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs BE). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: motor, auto. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je beginnen met rijles bij Truck Transportacademy? Je kunt kiezen uit 2 CBR afrijdlocaties: Berkel Enschot, Eindhoven.

Contactgegevens, adres en overige info over Truck Transportacademy.

Deze rijschool vind je in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Hart van Brabantlaan 12, 5038JL Tilburg. Dit is het e-mailadres van deze school: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 51 41 77 34. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: gervdberkrijles.nl. Het KvK-nummer van de school is: 690803720000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8911F1.

Waar bezoek je Truck Transportacademy (kaart en route)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle andere rijscholen in Tilburg.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Tilburg. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool ‘Onbeperkt In Beweging’ en Rijschool Falke.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Truck Transportacademy

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 51 41 77 34

Website

gervdberkrijles.nl

Adres

Hart van Brabantlaan 12

Postcode

5038JL

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Eindhoven

KvK-nummer

690803720000

Rijschoolnummer

8911F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Truck Transportacademy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo