Truck Transportacademy

Alle informatie over Truck Transportacademy.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Truck Transportacademy ligt op 50%, 6 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs BE). De rijschool biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je lessen volgen bij Truck Transportacademy? Dan heb je de keuze uit 2 CBR examenlocaties: Berkel Enschot, Eindhoven.

Alle contact- en adresgegevens van Truck Transportacademy.

Deze school heeft een locatie in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Hart van Brabantlaan 12, 5038JL Tilburg. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 51 41 77 34. De school beschikt over een eigen site: gervdberkrijles.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 690803720000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 8911F1.

In welke plaats zit Truck Transportacademy precies?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Tilburg.

Klik hier voor meer Rijscholen in Tilburg. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Goet en Taxi Toet.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Truck Transportacademy

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 51 41 77 34

Website

gervdberkrijles.nl

Adres

Hart van Brabantlaan 12

Postcode

5038JL

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot, Eindhoven

KvK-nummer

690803720000

Rijschoolnummer

8911F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Truck Transportacademy”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo