WEzel Drive

Lees meer over WEzel Drive.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van WEzel Drive is 50%, 6 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Start je met rijles bij WEzel Drive? Dan heb je keus uit 1 CBR locaties: Berkel Enschot.

Auto theorie & gratis proefles

Geld besparen op je autorijbewijs? Check de links heronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio!

Adres, contactgegevens en overige informatie van WEzel Drive.

Deze school is gevestigd in Tilburg. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Langendijk 43, 5045AV Tilburg. De school is telefonisch bereikbaar via 0135 71 23 94. Het KvK-nummer van de school is: 645343080000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1926F4.

Waar vind ik WEzel Drive precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in regio Tilburg.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Tilburg. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Kaplan en Autorijschool Öztürk.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: WEzel Drive

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Adres

Langendijk 43

Postcode

5045AV

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

645343080000

Rijschoolnummer

1926F4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “WEzel Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo