ten Velde rijopleidingen

Alle gegevens over ten Velde rijopleidingen.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ten Velde rijopleidingen ligt op 33%, 3 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Begin je met rijles bij ten Velde rijopleidingen? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Enschede. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het auto rijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van ten Velde rijopleidingen.

De school is gevestigd in Enschede. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Ouverturestraat 30, 7534CN Enschede. De school is telefonisch bereikbaar op 0646393860. Het KvK-nummer van de school is: 88388360. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1294X3.

Waar vind je ten Velde rijopleidingen precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Enschede.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Enschede. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Bergsma en Drivetimes.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: ten Velde rijopleidingen

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Telefoon-nr

0646393860

Adres

Ouverturestraat 30

Postcode

7534CN

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

88388360

Rijschoolnummer

1294X3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ten Velde rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo