Verkeersopleiding Diamond

Lees meer over Verkeersopleiding Diamond.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersopleiding Diamond is 54%, 13 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Verkeersopleiding Diamond? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Enschede. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersopleiding Diamond.

De rijschool heeft een vestiging in Enschede. Hierbij de adresgegevens van deze school: Diezestraat 12, 7523SN Enschede. Telefonisch contact met de rijschool? 06 50 49 19 28. Het KvK-nummer van de rijschool is 833761350000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1028N3.

Waar bezoek je Verkeersopleiding Diamond precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in de regio Enschede.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Enschede. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Motor- en Autorijschool M.J. Augustijn en Rijschool Driveway.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersopleiding Diamond

Slagingspercentage

54

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 50 49 19 28

Adres

Diezestraat 12

Postcode

7523SN

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

833761350000

Rijschoolnummer

1028N3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersopleiding Diamond”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Verkeersopleiding Diamond
Verkeersopleiding Diamond

Rijschoolspecialist.nl
Logo