Taxibedrijf van der Zanden B.V.

Alles wat je wilt weten over Taxibedrijf van der Zanden B.V..

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Taxibedrijf van der Zanden B.V. is 100%, 3 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs TVPC). Taxibedrijf van der Zanden B.V. verzorgt ook beroepsopleiding(en): taxi. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je beginnen met rijles bij Taxibedrijf van der Zanden B.V.? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Eindhoven.

Telefoonnummer en contactgegevens van Taxibedrijf van der Zanden B.V..

Deze rijschool heeft een locatie in Helmond. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Duizeldonksestraat 1c, 5705CA Helmond. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 53 41 81 28. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 171031700000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8565U8.

Waar bezoek ik Taxibedrijf van der Zanden B.V. (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Helmond.

Bekijk hier alle Rijscholen in Helmond. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Bergerhof Taxi en Tours en Müller Fresh Food Logistics B.V..

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Taxibedrijf van der Zanden B.V.

Slagingspercentage

100

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 53 41 81 28

Adres

Duizeldonksestraat 1c

Postcode

5705CA

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

171031700000

Rijschoolnummer

8565U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Taxibedrijf van der Zanden B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Taxibedrijf van der Zanden B.V.
Taxibedrijf van der Zanden B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo