YD Care & Empowerment

Alles op een rijtje over YD Care & Empowerment.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van YD Care & Empowerment ligt op 16%, 19 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij YD Care & Empowerment? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Mierlo. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Contactgegevens, adres en overige info over YD Care & Empowerment.

De school is gevestigd in Helmond. De adresgegevens zijn als volgt: Adriaen Brouwerstraat 30, 5702XC Helmond. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 28 34 02 87. Het KvK-nummer van de school is 679119190000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3731G5.

Wat is de locatie van YD Care & Empowerment (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Helmond.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Helmond. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool van Stiphout en Rijschool G & O.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: YD Care & Empowerment

Slagingspercentage

16

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 28 34 02 87

Adres

Adriaen Brouwerstraat 30

Postcode

5702XC

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

679119190000

Rijschoolnummer

3731G5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “YD Care & Empowerment”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo