Taabi

Alles over Taabi.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Taabi is 34%, 38 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je beginnen met rijles bij Taabi? Afrijden doe je bij een van de 3 CBR locaties: Emmeloord, Eemnes, Utrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Taabi.

De rijschool is gevestigd in Almere. Op zoek naar adresgegevens? Daan Hoeksemastraat 51, 1336BH Almere. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: taabi@wanadoo.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (036) 535 03 95. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 390662860000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0822K7.

Waar vind je Taabi (kaart, routebeschrijving)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Almere.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Almere. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Meesterlijk en Autorijschool Klouwen.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Taabi

Slagingspercentage

34

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

taabi@wanadoo.nl

Telefoon

(036) 535 03 95

Adres

Daan Hoeksemastraat 51

Postcode

1336BH

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Eemnes, Utrecht

KvK-nummer

390662860000

Rijschoolnummer

0822K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Taabi”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo