Autorijschool Mercan

Ontdek alles over Autorijschool Mercan.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Mercan is 57%, 23 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Praktijkles volgen bij Autorijschool Mercan? Je kunt terecht bij 1 CBR-examenlocaties: Eemnes.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Mercan.

De school is gevestigd in Almere. Hierbij de adresgegevens van de school: Rogier van Otterloostr 41, 1311JX Almere. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 26 97 13 25. De school beschikt over een eigen site, hierbij: mercan.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 391012970000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4718R8.

Waar vind ik Autorijschool Mercan (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in Almere.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Almere. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Gooische Rijschool en JG.Rijschool.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Mercan

Slagingspercentage

57

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 26 97 13 25

Website

mercan.nl

Adres

Rogier van Otterloostr 41

Postcode

1311JX

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

391012970000

Rijschoolnummer

4718R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Mercan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo