Startnu Rijopleiding

Alles wat je wilt weten over Startnu Rijopleiding.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Startnu Rijopleiding ligt op 33%, 9 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met rijles bij Startnu Rijopleiding? Je examen doe je bij één van de 2 CBR-afrijdlocaties: Amsterdam, Zaandam.

Korting rijles & auto theorie

Bespaar geld op je autorijbewijs met de links hieronder! Bestel het best geteste theorieboek bij Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio!

Adresgegevens en telefoonnummer van Startnu Rijopleiding.

De rijschool heeft een locatie in Wormer. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Carre 14, 1531BW Wormer. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via (075) 750 68 87, of 06 24 40 05 15. Voor meer info check je de website van de rijschool: startnurijopleiding.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 716735470000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2078K5.

Waar bezoek ik Startnu Rijopleiding precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in regio Wormer.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Wormer. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool ALFABET en Rijschool Het Groene Licht.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Startnu Rijopleiding

Slagingspercentage

33

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 24 40 05 15

Website

startnurijopleiding.nl

Adres

Carre 14

Postcode

1531BW

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

716735470000

Rijschoolnummer

2078K5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Startnu Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo