Stage Rijschool

Lees alles over Stage Rijschool.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Stage Rijschool ligt op 71%, 35 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Stage Rijschool? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Arnhem. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Stage Rijschool.

Deze school heeft een locatie in Ede Gld. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Kleefsehoek 1, 6711SP Ede Gld. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@stagerijschool.nl. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 25 33 02 21. Voor meer info check je de website van de rijschool: stagerijschool.nl/. Het KvK-nummer van deze school is 091057530000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1439R3.

In welke plaats vind je Stage Rijschool precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in regio Ede Gld.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Ede Gld. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Jane Hicks en Rijschool Simpelweg.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Stage Rijschool

Slagingspercentage

71

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@stagerijschool.nl

Telefoon-nr

06 25 33 02 21

Website

stagerijschool.nl/

Adres

Kleefsehoek 1

Postcode

6711SP

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

091057530000

Rijschoolnummer

1439R3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Stage Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo