Rijschool Simsek

Alles over Rijschool Simsek.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Simsek ligt op 65%, 46 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Rijschool Simsek? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties: Arnhem. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter of auto.

Adres- en contactgegevens van Rijschool Simsek.

Deze school is gevestigd in Ede Gld. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Nieuwe Maanderbuurtweg 12, 6717AS Ede Gld. Voor een proefles stuur je een mailtje naar info@rijschoolsimsek.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 46 98 92 34. Voor meer informatie kijk je op hun website: rijschoolsimsek.nl/. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 668658670000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6009F9.

In welke plaats zit Rijschool Simsek (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Ede Gld.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Ede Gld. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool de Haas en Autorijschool Co Berends.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Simsek

Slagingspercentage

65

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolsimsek.nl

Telefoon-nr

06 46 98 92 34

Website

rijschoolsimsek.nl/

Adres

Nieuwe Maanderbuurtweg 12

Postcode

6717AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

668658670000

Rijschoolnummer

6009F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Simsek”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo