Johan Rijopleiding

Alle informatie die je nodig hebt over Johan Rijopleiding.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Johan Rijopleiding is 57%, 46 personen legden examen af (rijbewijs B). Start je met rijles bij Johan Rijopleiding? Afrijden doe je bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Leusden, Arnhem. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie examen boek auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Johan Rijopleiding.

De rijschool is te vinden in Ede Gld. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Rembrandtlaan 21, 6717NP Ede Gld. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06-29479787. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 523376420000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 8923K6.

Wat is de locatie van Johan Rijopleiding (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in regio Ede Gld.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Ede Gld. Heb je deze rijscholen al bekeken? Jan de Rijlesman en Murat.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Johan Rijopleiding

Slagingspercentage

57

Aantal examens

46

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-29479787

Adres

Rembrandtlaan 21

Postcode

6717NP

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden, Arnhem

KvK-nummer

523376420000

Rijschoolnummer

8923K6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Johan Rijopleiding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo