Auto- en Motorrijschool RSB

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina lees je alles over Auto- en Motorrijschool RSB.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- en Motorrijschool RSB is 28%, 18 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor les bij Auto- en Motorrijschool RSB? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR afrijdlocaties: Eindhoven. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Telefoonnummer en contactgegevens van Auto- en Motorrijschool RSB.

Deze rijschool vind je in Hapert. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Claassenpark 23, 5527BT Hapert. Dit is het e-mailadres van de school: info@rijschool-rsb.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (0497) 53 54 40, of 06 22 41 43 11. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: rijschool-rsb.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 171935610000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 3985Z8.

Waar bezoek je Auto- en Motorrijschool RSB?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Hapert.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Hapert. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Sanders en Rijschool Ad Van Gerven.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Auto- en Motorrijschool RSB

Slagingspercentage

28

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschool-rsb.nl

Telefoon

(0497) 53 54 40

Telefoon-nr

06 22 41 43 11

Website

rijschool-rsb.nl

Adres

Claassenpark 23

Postcode

5527BT

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

171935610000

Rijschoolnummer

3985Z8

1 review for Auto- en Motorrijschool RSB

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ahmad Alhassan

    De coach is een leugenaar en komt zijn beloftes niet na. Ik betaalde de volledige prijs van het pakket, maar kreeg niet wat we hadden afgesproken en hij reageerde niet meer op mijn berichten. Ik kreeg mijn geld niet terug. Ik heb drie maanden van mijn tijd verspild met wachten tot hij op mij reageerde en lessen kreeg voor het geld dat ik betaalde. Ik raad deze coach en deze school niet aan

Auto- en Motorrijschool RSB
Auto- en Motorrijschool RSB

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo