SMA

Alle gegevens over SMA.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van SMA is 40%, 10 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij SMA? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Alkmaar. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van SMA.

De school heet een locatie in Heerhugowaard. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Stellingmolen 9, 1703TD Heerhugowaard. Bellen? Het telefoonnummer is 0619519603. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 80203701. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1765F0.

Waar vind je SMA?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Heerhugowaard.

Bekijk hier meer Rijscholen in Heerhugowaard. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Autorijschool Ocean Drive en RJA Vriend.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: SMA

Slagingspercentage

40

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0619519603

Adres

Stellingmolen 9

Postcode

1703TD

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

80203701

Rijschoolnummer

1765F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “SMA”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo