Say Drive

Ontdek alles over Say Drive.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Say Drive ligt op 20%, 5 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Say Drive? Je examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Rijswijk. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Say Drive.

De rijschool is te vinden in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van de school: Hildebrandstraat 326, 2524VS Den Haag. Stuur ze meteen een bericht: info@saydrive.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 45 88 00 73. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, saydrive.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 622667560000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 9636W6.

Waar vind ik Say Drive?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige scholen in regio Den Haag.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Den Haag. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: KSJ Rijopleiding en Autorijschool Senorita.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Say Drive

Slagingspercentage

20

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@saydrive.nl

Telefoon-nr

06 45 88 00 73

Website

saydrive.nl

Adres

Hildebrandstraat 326

Postcode

2524VS

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

622667560000

Rijschoolnummer

9636W6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Say Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo