Rijschool C’mon

Alle informatie die je nodig hebt over Rijschool C’mon.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool C’mon is 28%, 18 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je voor les bij Rijschool C’mon? Dan heb je keus uit 2 CBR examenlocaties: Rijswijk, Rotterdam.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool C’mon.

De school heet een locatie in ‘S-Gravenhage. Hierbij de adresgegevens van deze school: De Vroomedijk 136, 2497VM ‘S-Gravenhage. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 50 60 86 80. Het KvK-nummer van deze school is: 627492690000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1421F6.

Wat is de locatie van Rijschool C’mon precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Bastamito en Autorijschool Lara.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool C’mon

Slagingspercentage

28

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 50 60 86 80

Adres

De Vroomedijk 136

Postcode

2497VM

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Rotterdam

KvK-nummer

627492690000

Rijschoolnummer

1421F6

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Indy

    In een keer geslaagd! Heel goed les gegeven.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo