Rijschool Just Ride V.O.F.

Alles wat je wilt weten over Rijschool Just Ride V.O.F..

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Just Ride V.O.F. is 46%, 35 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Just Ride V.O.F.? Je hebt de keus uit 2 examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Rijschool Just Ride V.O.F..

De rijschool heeft een locatie in Den Haag. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Buenos Aireshof 31, 2548HE Den Haag. Per e-mail bereik je ze op info@rijschooljustride.nl. Bellen? Het telefoonnummer is 06 26 67 23 62. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 724814550000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1688F0.

Waar vind ik Rijschool Just Ride V.O.F. (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in Den Haag.

Klik hier voor alle Rijscholen in Den Haag. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Dharam en Bliksem Opleidingen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Just Ride V.O.F.

Slagingspercentage

46

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooljustride.nl

Telefoon-nr

06 26 67 23 62

Adres

Buenos Aireshof 31

Postcode

2548HE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

724814550000

Rijschoolnummer

1688F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Just Ride V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Just Ride V.O.F.
Rijschool Just Ride V.O.F.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo