RS-Betti

Alle informatie over RS-Betti.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een motor. Het gemiddelde slagingspercentage van RS-Betti is 99%, 90 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs AVB). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Les volgen bij RS-Betti? Je rij-examen doe je bij één van de 2 CBR examenlocaties: Amsterdam, Harderwijk.

Motor theorieboek & aanbieding rijles

Goedkoop je motor rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan, 100% gratis.

Contactgegevens en telefoonnummer van RS-Betti.

De school is gevestigd in Almere. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Paul Diracstraat 28, 1341BV Almere. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 19 99 55 09. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, verkeersschoolbetti.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 523020160000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7666W6.

Waar bezoek je RS-Betti?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Almere.

Bekijk alle Rijscholen in Almere. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool 2drive en MotoJon.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: RS-Betti

Slagingspercentage

99

Aantal examens

90

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 19 99 55 09

Website

verkeersschoolbetti.nl

Adres

Paul Diracstraat 28

Postcode

1341BV

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Harderwijk

KvK-nummer

523020160000

Rijschoolnummer

7666W6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RS-Betti”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo