RS-Betti

Alle gegevens over RS-Betti.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van RS-Betti is 99%, 69 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AVB). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Ga je voor lessen bij RS-Betti? Je rij-examen doe je bij één van de 2 CBR examenlocaties: Amsterdam, Harderwijk.

Contact- en adresgegevens van RS-Betti.

Deze rijschool heeft een locatie in Almere. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Paul Diracstraat 28, 1341BV Almere. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 19 99 55 09. Deze rijschool heeft een eigen site: verkeersschoolbetti.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 523020160000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7666W6.

Waar bezoek ik RS-Betti (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Almere.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Almere. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Oppertopper en Rijschool Goosen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: RS-Betti

Slagingspercentage

99

Aantal examens

69

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 19 99 55 09

Website

verkeersschoolbetti.nl

Adres

Paul Diracstraat 28

Postcode

1341BV

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Harderwijk

KvK-nummer

523020160000

Rijschoolnummer

7666W6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “RS-Betti”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo