Rijvoordeel verkeersschool

Lees meer over Rijvoordeel verkeersschool.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijvoordeel verkeersschool ligt op 93%, 72 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs AVB). Begin je met rijles bij Rijvoordeel verkeersschool? Rij-examen doe je bij één van de 3 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Leusden, Harderwijk. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijvoordeel verkeersschool.

Deze school heeft een vestiging in Almere. Op zoek naar adresgegevens? Transistorstraat 56G, 1322CG Almere. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 84 50 23 83. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 638597690000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3958R6.

In welke plaats vind ik Rijvoordeel verkeersschool (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Almere.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Almere. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Motorrijschool Ferdinand en Motor Experience.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijvoordeel verkeersschool

Slagingspercentage

93

Aantal examens

72

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 84 50 23 83

Adres

Transistorstraat 56G

Postcode

1322CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Leusden, Harderwijk

KvK-nummer

638597690000

Rijschoolnummer

3958R6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijvoordeel verkeersschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijvoordeel verkeersschool
Rijvoordeel verkeersschool

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo