Rijschool Caspian

Alles over Rijschool Caspian.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Caspian is 55%, 11 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Caspian? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Eemnes. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek auto of motor.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Caspian.

Deze school vind je in Almere. De adresgegevens zijn als volgt: Salsastraat 201, 1326LW Almere. Dit is het e-mailadres van de school: m.mohammad@live.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 43 53 98 40. Het KvK-nummer van deze rijschool is 551197430000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3231G2.

In welke plaats zit Rijschool Caspian?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Almere.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Almere. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool De Zon en Rijschool Wani Naaman.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Caspian

Slagingspercentage

55

Aantal examens

11

Auto

Beschikbaar

E-mail

m.mohammad@live.nl

Telefoon-nr

06 43 53 98 40

Adres

Salsastraat 201

Postcode

1326LW

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

551197430000

Rijschoolnummer

3231G2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Caspian”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo