Roberts Rijschool

Alles op een rijtje over Roberts Rijschool.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Roberts Rijschool is 65%, 17 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Roberts Rijschool verzorgt ook beroepsopleiding(en): . Hulp nodig bij je theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Ga je voor les bij Roberts Rijschool? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Alkmaar. Binnenkort je theorie behalen? Vind hier je beste keus voor het theorie-examen boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Roberts Rijschool.

De school is te vinden in Castricum. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Harriet Freezerstraat 1, 1902PN Castricum. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 51 88 73 53. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: roberts-rijschool.nl/. Het KvK-nummer van de school is 660515840000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 7911F0.

Waar vind je Roberts Rijschool (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Castricum.

Bekijk hier meer Rijscholen in Castricum. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Verkeersschool Istha en Zebra Rijopleidingen.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Roberts Rijschool

Slagingspercentage

65

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 51 88 73 53

Website

roberts-rijschool.nl/

Adres

Harriet Freezerstraat 1

Postcode

1902PN

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

660515840000

Rijschoolnummer

7911F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Roberts Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo