Rijzoweg

Op deze pagina ontdek je alles over Rijzoweg.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijzoweg is 33%, 6 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je voor lessen bij Rijzoweg? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Enschede.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijzoweg.

Deze school heeft een vestiging in Hengelo Ov. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Camphuysenstraat 60, 7552NJ Hengelo Ov. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 641999611. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 713907900000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1937N8.

In welke plaats vind ik Rijzoweg (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Hengelo Ov.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Hengelo Ov. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool “Boswinkel” en V.O.F. Autorijschool Lakerink.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijzoweg

Slagingspercentage

33

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

641999611

Adres

Camphuysenstraat 60

Postcode

7552NJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

713907900000

Rijschoolnummer

1937N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijzoweg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo