Rijzoweg

Alle gegevens over Rijzoweg.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijzoweg is 58%, 31 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijzoweg? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Enschede. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Contact & telefoon van Rijzoweg.

Deze school heeft een locatie in Hengelo Ov. Op zoek naar adresgegevens? Camphuysenstraat 60, 7552NJ Hengelo Ov. De school is telefonisch bereikbaar via 0641999611. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 713907900000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1937N8.

Waar bezoek je Rijzoweg (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Hengelo Ov.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hengelo Ov. Check ook deze rijscholen: Rijschool AZ TU en Autorijschool Oscar Langkamp.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijzoweg

Slagingspercentage

58

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0641999611

Adres

Camphuysenstraat 60

Postcode

7552NJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

713907900000

Rijschoolnummer

1937N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijzoweg”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo